Kompanija Euro Quality Standard INT d.o.o. iz Beograda započela je proces realizacije uvođenja Integrisanog menadžment sistema sadržanog od Sistema menadžmenta zaštite životne sredine (ISO 14001:2004) i Sistema menadžmenta zaštite zdravlja i bezbednosti na radu (OHSAS 18001:2007) sa već postojećim Sistemom menadžmenta kvalitetom (ISO 9001:2008) u preduzeću Union Šped d.o.o. sa sedištem u Beogradu.

Union šped d.o.o. implementacijom IMS-a u skladu sa zahtevima QMS, EMS-a i OHSAS-a omogućila je smanjenje negativnih uticaja na životnu sredinu i eliminisanje i smanjenje broja potencijalnih nezgoda i povreda na radu, što je doprinelo manjem riziku od ekoloških incidenata i brigu o zdravlju i zaštitu zaposlenih u organizaciji.

Union Šped doo je kompanija koja je nastala kao potreba da se na tržištu Srbije pruže usluge iz domena medjunarodne špedicije i transporta, na najvišem nivou kvaliteta, po konkurentnim cenama. Medju klijentima su firme koje posluju u različitim sektorima privrede, različitih veličina i profila. Union šped doo, izmedju ostalog, uspešno servisira potrebe najvećih nacionalnih sistema koji posluju u oblasti uvoza i distribucije naftnih derivata, proizvodnje i distribucije električne energije, hemijskoj i metaloprerađivačkoj industriji.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.