Politika privatnosti

Kolačići i politika privatnosti

Posvećeni smo zaštiti Vaše privatnosti i ova izjava sumira lične detalje koje ćemo možda prikupiti od Vas tokom Vaše upotrebe sajta i sve što ćemo mi i naši predstavnici raditi sa njima. Bilo kakva promena naše politike privatnosti će biti naznačena na ovoj stranici.

Ako nam predate svoje lične podatke kao što je opisano ispod, moraćete se složiti sa našim korišćenjem istih na način koji je prikazan. Informacije koje ćemo možda prikupljati i svrha za koju će se oni koristiti su naglašeni ispod.

Politika kolačića

Eurostandard.rs koristi kolačiće za rad.

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se postavljaju na Vaš računar preko websajta koji posećujete. Oni se koriste kako bi websajtovi radili i kako bi se pojedinačni korisnici razlikovali i da bi se razlikovao način na koji koriste sajt. Prikupljeni podaci su anonimni i ne sadrže lične informacije.

Kolačići za sesije se koriste na Eurostandard.rs sajtu kako bi neki elementi na sajtu funkcionisali, kao što je to slučaj sa „skoro pregledano“. Kolačići za sesije traju samo tokom trajanja Vaše posete sajtu.

Sajt takođe koristi Google Analytics kako bi pratio odakle dolaze naši posetioci i koji deo sajta najviše koriste. To nam pomaže da uvedemo poboljšanja kako bismo unapredili Vaše iskustvo kada koristimo sajt. Google Analytics kolačići ne beleže lične informacije o posetiocima na sajtu. Više informacija o Google Analytics se može pronaći na https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies

Ako ne želite da prihvatite kolačiće, moguće je onemogućiti kolačiće promenom postavki web browser-a na Vašem rečunaru ili mobilnom uređaju.

Klikom na OK, slažete se sa prihvatanjem kolačića na svoj računar. Ako odaberete da isključite naše kolačiće, nećete moći da u potpunosti koristite funkcije našeg sajta.

Lični podaci za identifikaciju

Nećemo prikupljati lične podatke za identifikaciju (npr. Ime, adresu, broj telefona i e-mail adresu) o Vama, osim ukoliko nam te podatke ne date dobrovoljno.

Šta možemo učiniti sa Vašim informacijama

Ako nam date lične podatke za identifikaciju, možemo ih koristiti za poboljšanje našeg razumevanja Vaših interesovanja i briga.

Možemo ih koristiti da bismo Vam povremeno slali e-mail sa informacijama o promenama našeg websajta, novim proizvodima, ažuriranjima na sajtu i o uslugama i posebnim ponudama za koje mislimo da ćete ih smatrati korisnim. Ako radije ne biste želeli da primate ove mejlove, jednostavno pratite uputstva za ispisivanje (unsubscribe) u e-mail-u koji ćete primiti..

Koristićemo ove informacije kako bismo Vam slali tražene usluge. Napomena: kompanije sa kojima imamo ugovore o radu našeg Internet sajta i naši dobavljači, imaće pristup Vašim ličnim podacima za identifikaciju. Ipak, od njih se zahteva da informacije smatraju poverljivim i nije im dozvoljeno da ih koriste za bilo koju svrhu sem za vršenje usluga koje obavljaju za nas

Šta nećemo učiniti sa Vašim informacijama:

Nećemo pozajmljivati, davati ili prodavati Vaše lične podatke za identifikaciju van naše organizacije za lične potrebe organizacije bez Vaše saglasnosti.

Kako ćemo tretirati informacije o deci:

Eurostandard.rs ne namerava da prikuplja bilo kakve lične podatke za identifikaciju od dece mlađe od 13 godina. Naročito ćemo davati uputstva deci da ne upisuju takve informacije na našem web sajtu. Ukoliko nam dete upiše lične podatke za identifikaciju, njegovi ili njeni roditelji/staratelji bi trebalo da nam pišu na Eurostandard.rs. i traže da se ti podaci izbrišu iz naših arhiva. Nastojaćemo da ove podatke izbrišemo u najkraćem mogućem roku.

Kako možete zahtevati izmenu u Vašim ličnim informacijama: bilo ko ko želi da ispravi/ažurira/obriše lične informacije za identifikaciju iz naše baze podataka, može nam pisati na naš email. Potrudićemo se da postupimo prema Vašem zahtevu u najkraćem mogućem roku.

Linkovi ka drugim sajtovima:

Naši poslovni partneri, čije sajtove možete posetiti nakon što kliknete na link sa našeg sajta, možda imaju manje strogu politiku privatnosti. Mi nemamo kontrolu nad njihovim politikama i savetujemo Vam da pročitate njihovu izjavu o privatnosti podataka pre nego što budete dali bilo kakve lične informacije za identifikaciju.

Ne lični indetifikacioni podaci

Možemo prikupljati informacije o Vama, ali koje ne služe za ličnu identifikaciju (npr. Vrsta Internet pretraživača koji koristite).

Kako dobijamo ovakvu informaciju:

Ovakve informacije dobijamo beleženjem podatka iz kolačića (podaci koji sadrže ne-lične informacije za identifikaciju o Vama) na Vašem računaru. U većini internet pretraživača možete obrisati ove informacije sa hard diska Vašeg računara, blokirate sve kolačiće ili čak i dobijete upozorenje pre nego što kolačić bude postavljen u Vaš sistem.

Kliknite na dugme Help u Vašem pretraživaču za više informacija. Ako odbijete naš kolačić, i dalje ćete moći da koristite naš sajt; ipak, Vaše iskustvo će biti manje personalizovano.

Šta možemo uraditi sa ovom informacijom:

Ovu informaciju možemo koristiti kako bi smo prilagođavali sadržaj Vašim interesovanjima i kako bi nam pomogla da izbegnemo da Vas zapitkujemo o istim informacijama kada ponovo posetite naš sajt. Takođe, koristićemo ove podatke za analiziranje trendova sajta i administriranje sajta.

Iako ne prikupljamo automatski lične podatke za identifikaciju, možemo povezati automatski prikupljene informacije sa Vašim prethodno upisanim ličnim informacijama za identifikaciju. Ako ne želite da ova informacija bude vezana za Vaše lične podatke za idektifikaciju, pogledajte „Šta možemo uraditi sa Vašom informacijom“ iznad kako biste saznali kako da isključite kolačiće.

Veze sa drugim sajtovima:

Neki od naših poslovnih partnera, čije sajtove možete posetiti klikom na link na našem sajtu, koriste kolačiće. Mi nemamo kontrolu na tim kolačićima.

Bezbednosne mere u vezi informacija

Preduzećemo mere kako bismo zaštitili Vaše informacije od gubitka, zloupotrebe ili menjanja.

Obaveštenje o promenama

Ukoliko ikada budemo menjali našu politiku privatnosti, obavestićemo Vas o promenama na našoj Početnoj stranici, tako da naši korisnici uvek budu svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima, ako je taj slučaj, i kome ih prikazujemo.