Preporuke klijenata

Šta su klijenti rekli o nama:

Zadovoljni smo izvršenom obukom HACCP sistema od strane firme Euro Quality Standard INT i preporučujemo je svim zainteresovanim organizacijama koje još uvek nisu uvele HACCP sistem u svoje objekte.
Liljana Konatar (Pekara Tašmajdan, Beograd)

Jako profesionalni, sa dosta iskustva. Njihova stručnost, profesionalnost, znanje,omogućili su da sve postane rešivo i moguće. Dokumentaciju HACCP su u potpunosti pojednostavili i prilagodili nama. Ceo sistem koji su uveli prihvaćen je bez ijedne zamerke.
Dragan Jovanović (Šef kuhinje restorana Srbija)

Znanje, stručnost, profesionalizam i pružanje pomoći su omogućili da zadatak „implementacija HACCP sistema“ koji je za nas bio nesavladiv postane lak i jednostavan. Imajući u vidu sve profesionalne vrednosti, sigurna sam da oni uspešno odgovoriti na Vaše zahteve i stoga ih svima preporučujem.
Marija Petković (Pekara Kralj)

Reči su suvišne kada je u pitanju tim ovih mladih i stručnih ljudi. Zadovoljstvo je raditi sa njima, na najlakši i najbrži način a ujedno na visoko profesionalnom nivou su nam pomogli da HACCP sistem zaživi i u našoj mesari. Naravno, svaki naš sledeći uspeh je i njihov, zahvalni smo im na tome.
Zorica Tanasković (Mesara Tanasković)