Euro Quality Standard zahvaljujući kompetentnosti svojih zaposlenih i listi referenci zajedno sa partnerskom kompanijom Sertifikacija 003 iz Užica u okviru Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava za uvođenje sistema bezbednosti hrane u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP) za 2011. godinu pomogla je preduzetnicima da dobiju bespovratna sredstva.

Na javnom konkursu koji je organizovala Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, naša kompanija je obezbedila dobijanje bespovratnih sredstava za uvođenje HACCP sistema za oko 180 privrednih subijekata čija je delatnost proizvodnja ili promet poljoprivredno-prehrambenih proizvoda koji imaju sedište na nekoj od teritorija svrstanih u četvrtu kategoriju po stepenu razvijenosti uključujući i teritoriju Novog Pazara.

Zahvaljujući ovim sredstvima naš tim je uspešno implementirao HACCP sistem kod svih 180 privrednih subjekata. Važno je napomenuti da su privredni subjekti kod kojih smo implementirali HACCP sistem činili skoro dve trećine ukupnog broja privrednih subjekata koji su putem ovog konkursa dobili bespovratna sredstva.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.