U saradnji sa konsultantima Euro Quality Standard INT doo, Projmetal ad je započeo projekat usklađivanja sa zahtevima standarda ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001. Sistemi će se integrisati u jedinstveni Integrisani menadžment sistem. Uspešna sertifikacija se očekuje u junu tekuće godine.

Projmetal je osnovan 1951. godine kao projektni biro predviđen za razvoj industrijalizacije i osavremenjavanje arhitekture stambene i poslovne gradnje. Svoj generalni karakter kompanija razvija više od 60 godina stičući nove i konstantno proširujući stare reference u svom projektnom izrazu širom sveta.

Projmetal trenutno zapošljava preko 200 stručnjaka, među kojima 160 inženjera svih struka, organizovanih je u devet biroa, od kojih sedam projektantskih – arhitektonski biro, biroi za beton i čelik, elektro biro, hidro biro, termo i mašinski, kao i biro za izvođački inženjering, i sektor za finansije i IT. Zaposleni stručnjaci, kroz interdisciplinarni pristup radu, i proces projektovanja u mogućnosti su da isprojektuju kompletnu tehničku dokumentaciju za tehnološki najsloženije objekte.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.