Nacionalna agencija za regionalni razvoj objavila je 03. maja 2012. godine javni poziv malim i srednjim preduzećima da se prijave za dodelu bespovratnih sredstava za poboljšanje poslovanja. Ukupna raspoloživa sredstva za realizaciju programa iznose 32 miliona dinara, dodeljuju se za dve vrste aktivnosti, a rok za podnošenje prijava je 4. jun.

Primena standarda, sertifikacija, edukacija menadžmenta i zaposlenih kroz specijalizovane obuke, novi dizajn proizvoda i ambalaže, kao i elektronska prezentacija preduzeća biće prva grupa aktivnosti koje će se finansirati sredstvima u iznosu od 50.000 do 300.000 dinara.

Pravo na dobijanje novca imaju preduzeća i preduzetnici koji su osnovani najkasnije u maju 2010. godine, a uslov je i da su u većinskom domaćem privatnom vlasništvu, da uspešno posluju prethodne dve godine, da su izmirili obaveze po osnovu poreza i doprinosa i da u ovoj godini nisu koristili podsticajna sredstva drugih institucija.

Nacionalna agencija za regionalni razvoj će na osnovu ugovora sa korisnikom sredstava refundirati iznos do 50% od ukupnog iznosa projekta bez PDV-a.

Ukoliko ste zainteresovani za implementaciju, sertifikaciju međunarodnih standarda, izradu Internet sajtova obratite nam se, a mi ćemo Vas uputiti u detalje moguće saradnje.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.