Kompanija Osmanagić co, generalni zastupnik i serviser vozila Opel i Chevrolet za Crnu Goru, započela je implementaciju Sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 uz stručnu pomoć naših konsultanata.

O kompaniji Osmanagić co

Kompanija “Osmanagić Co” nastala je transformacijom jedne od prvih privatnih firmi u Crnoj Gori. Njeni počeci su vezani za 1972. godinu kada je pod nazivom “Auto servis Osmanagić Faruk” osnovano prvobitno preduzeće sa sedištem u Nikšiću. Osnova na kojoj su gradili uspeh kompanije je pre svega velika ljubav prema automobilima i auto sportu. O toj nemjerljivoj ljubavi, uloženom trudu i sredstvima svedoče šampionska obeležja osvojena na mnogim šampionatima u zemlji i inostranstvu, a nastala su kao plod razvijanja porodične tradicije prenošene sa kolena na koleno već tri generacije.

Predanim i kontinuiranim radom članova porodice Osmanagić, tadašnji auto servis  se od osnivanja do danas permanentno transformisao i prerastao u kompaniju koja zadovoljava sve evropske standarde. Potpisivanjem ugovora 2007. godine postao je ovlašćen zastupnik za prodaju i servisiranje Opel vozila na teritoriji Crne Gore.

Njihova konkurentska prednost je izgrađena kroz uvažavanje potreba i želja klijenata  tako što im je pružena kvalitetna usluga prodaje, post-prodaje i servisa koja će se u narednom periodu ozvaničiti i međunarodno priznatim sertifikatom Sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.